Plan een verrassend bezoek aan Brasserie Palace en/of De Zeesteeg in de Palace Promenade op Scheveningen.

Brasserie Palace is yearround een zeer geschikte allweather-locatie voor (bus)groepen.

Uniek gelegen in het winkelcentrum in de Palace Promenade direct naast het Kurhaus. Zeer geschikt als meetingpoint en/of uitvalsbasis voor een rondje Boulevard.

De Brasserie is groot, heeft veel zitplaatsen, waarvan de meeste een uniek uitzicht hebben over de Boulevard, strand, Pier en zee. Een flexibele keuken die snel en efficiënt een groep kunnen voorzien van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Of een heerlijke kop koffie met ons vers huisgemaakt gebak.

Echt puur verwennerij.

We beschikken over een groot mooi beschut open terras, waar je de zee kunt ruiken en horen. De naastgelegen Zeesteeg is een nagebouwd oud Schevenings straatje, waar ambachtelijk Hollandse gerechten als biologische friet, kibbeling, “fish and chips” en poffertjes in het zicht van de gast worden bereid. Als je het straatje uitloopt kom je vanzelf in de oude Scheveningse bruine kroeg met ook hier het unieke uitzicht over de Boulevard, strand, Pier en zee.

Onze medewerkers in de Brasserie en de Zeesteeg dragen originele Scheveningse klederdracht.

In onze naastgelegen nieuwe fotostudio is het voor uw reizigers ook mogelijk op de foto te gaan in deze klederdracht! Originele Scheveningse souvenirs scoren is ook een mogelijkheid.

Tussen de units hebben we een schone, nette toiletgroep, waar de groepsleden uiteraard gratis naar het toilet kunnen. Douchen behoort ook tot de mogelijkheden.

Speciale aanbiedingen voor touroperators:

Openingstijden: iedere dag geopend van 09.00-22.00 uur.

Touroperators kunnen eventueel ook buiten de openingstijden bij ons terecht.

Wij hebben speciale arrangementen met o.a. Sealife Scheveningen en GlowGolf Scheveningen

Kortom: weinig tijd met uw groep? Wij staan er klaar voor! Neem vrijblijvend contact op met Sonja of Maarten en hoor wat de mogelijkheden zijn.

Met vriendelijke groet,

Sonja Gorter en Maarten Bakker

+31 70-3317751

info@brasseriepalace.nl